Örebro – Leksand

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Örebro har inlett slutspelet strålande och samtidigt, verkar det även saknas nerver hos Närkelaget. Den första matchen mot Leksand, vann Örebro övertygande med 6-1. Därefter plockades en 3-1-seger i den senaste matchen. Det innebär att laget, har kopplat grepp om matchserien. Defensiven har funkat bra hittills och Örebros offensiva kuggar, Robin Kovacs, Borna Rendulic samt Rodrigo Abols har varit bra.

Leksand har inte en lika munter situation och nu kan succésäsongen ta slut om det inte sker en kraftig förändring. Även fast det här är klubbens första SM-slutspel på en lång tid så har Leksand en oerhörd press på sig, och det kanske träder fram nu? Storspelare som Marek Hrivik och Peter Cehlarik har inte gått att känna igen, och målvakten Janne Juvonen har släppt in nio mål på två matcher.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ betsson.

  • Match: Örebro – Leksand
  • Spel: Örebro (1)
  • Odds: 2,10 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar