Leksand – Färjestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leksand behöver inte fundera på framtida slutspelet, däremot att behöva förlänga deras säsong med kvalserien. Det är sättet klubben behöver säkra SHL-kontraktet. Senast tog dalkarlarna matchen borta mot Malmö Redhawks till förlängning, dock är formen inte särskilt bra och nuvarande säsong är ett kvitto på att steget till SHL är ganska stort. Hemmalaget kommer förmodligen få det svettigt ikväll.

Färjestad var helt dominanta under stora delar av hösten och man kände nog att det här kunde bli ett lag som sopade hem hela grundserien. Men just den dominansen har lugnat sig något på slutet, och i takt med skador har man försvagats en aning. Men med allt det sagt är Färjestad fortsatt ett klart bättre lag än Leksand och för att positionera sig inför slutspelet behöver man vinna ikväll.

Jag spelar på raka tvåan till 1,89 @ betsson.

  • Match: Leksand – Färjestad
  • Spel: Färjestad (2)
  • Odds: 1,89 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar