Färjestad – Leksand

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Färjestad återfinns på åttondeplats i SHL. Dem ligger ganska väntat, i mittenskiktet av tabellen. Sett till spelartruppen eller offensiven, borde värmlänningarna kanske ligga bättre till. Klubben ska gälla som favoriter inför matchen mot Leksand, nu på tisdagskvällen. Gästerna bör besegras. Senast vann man mot Malmö, där laget på förhand gällde som favorit. Detta var alltså en förväntad seger.

Leksand återfinns på tiondeplatsen. Gästerna vann senast mot Färjestad efter förlängning. Det är alltså ett revanschsuget hemmalag ikväll. Leksand kändes på gång, men tog ett steg tillbaka senast mot HV71 och jag har svårt att se hur man ska kunna ta en poäng här. I mina ögon är det klart favoritskap på förhand. Ikväll spelar jag på att hemmalaget plockar tre poäng i Karlstad.

Jag spelar på raka ettan till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Färjestad – Leksand
  • Spel: Färjestad (1)
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 10/11

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar