Modo – Leksand

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Leksand har vänt på steken och hämtat upp ett 2-0-underläge i SHL-kvalet mot Modo. Inledningsvis såg det ut att vara ett minst sagt ojämnt styrkeförhållande, med det har visat sig vara två relativt jämna lag. Ett väldigt motiverat Leksand har lyckats prestera när det verkligen behövdes. Det är fortsatt Modo som är det spelförande laget, men Leksand har spelat ett betydligt tightare och mer aggressivt försvarsspel, både offensivt och defensivt i de två senaste matcherna. Det räcker uppenbarligen långt.

Den femte och mycket vägvisande matchen i den här matchserien är av yttersta vikt för båda lagen. Den stora frågan inför matchen är egentligen om Leksand orkar fortsatta med den tighta, energifyllda och effektiva ishockey de har visat upp i de två senaste matcherna. Känslan är att Leksand till stora delar har hittat rätt recept mot Modo, det är alldeles uppenbart. I vår värld har de två senaste segrarna handlat om Leksands fina försvarsspel, snarare än att Modo skulle spela så värst mycket sämre.

Jag spelar Leksand +1,5 (asian handicap) till 1,85 gånger @ bet365.

  • Match: Modo – Leksand
  • Spel: Leksand +1,5 (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:30, 28/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!