HV71 – Modo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dagens rekade spel, blir kanske ett av de mest riskabla på väldigt länge. Även om jag är ett fan av HV så tror jag att man bryter sin formsvacka och vinner kvällens match mot Modo. HV71 fick en katastrofal start i Scandinavium mot Frölunda där laget släppte in tre mål under matchens nio första minuter. Laget föll med 4-0 medan MODO kammade noll på hemmaplan där Färjestad åkte hem med samtliga tre poäng efter 1-2. Precis som HV vill säkert Modo  bryta sin trend, det här blir en match av slutspelskaraktär med två lag som mycket gärna vill ta en seger.

För Hv71:s del saknas fortfarande den viktiga och f.n. skadade Andreas Jämtin och dessutom  Johan Johnsson i truppen.På grund av skadeläget väljer HV71 att låna forwarden Kyle Beach, på try-out under tre veckor från Chicago Blackhawks. Kyle Beach var med på HV71:s och Chicago Blackhawks camp i Kinnarps Arena för några veckor sedan. Kyle är en av Chicagos prospects som kommer ge extra tyngd och attityd till HV:s offensiv. Han har kontrakt med Chicago och spelar i AHL-laget Rockford IceHogs. Det är Chicagos välvilja som gett HV den här möjligheten att låna honom. Modos passningsspel har inte varit tillräckligt bra. Passningarna sitter inte direkt på bladet och det gör att man tappar någon tiondel, mer behövs inte på den här nivån. Modos trupp verkar skadefri, finns inga uppgifter om något annat.

HV71 är enda laget i SHL som ännu inte plockat tre poäng i säsongsinledningen. Nu ställs laget mot MODO som kommer till spel med förlust i sina fyra senaste matcher. Båda lagen har börjat svagt, men HV har hemmaplan och kommer förmodligen känna press på sig ikvällens match och därmed plocka hem 3 poängaren. De senaste 5 matcherna har resulterat i tre vinster för HV och två för Modo.

  • Match: HV71 – Modo
  • Spel: HV71 (1)
  • Odds: 2,15 @ bet365
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar