Brynäs – Modo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tre förluster i rad och föga imponerande 4-9 i målskillnad är vad Brynäs har åstadkommit i de tre sista matcherna. Brynäs har efter en svit på nio raka matcher med poäng nu inkasserat två raka nollpoängare, kan vi skönja en liten nedgång i formen hos gävlelaget? I senaste matchen mot Frölunda vaknade man lite för sent men var trots allt nära att hämta in tremålsunderläget. Jesper Ollas och Sebastian Enterfelt var målskyttarna och just den duon var sedan oerhört nära att kvittera i matchens skälvande sekunder. Samtidigt som Frölunda spelade bra, inget snack om det, dom skruvade upp tempot och Brynäs hade ingen chans att hänga med. Sen hade ju Frölunda en ruskig skottpresicion, 31 skott hade avlossats mot Rahm efter två perioder och bara 4 utanför. Förlusterna till trots ligger Brynäs kvar med känning på täten i tabellen.

Efter två fullpoängare jagar MODO Hockey en tredje. Detta på bortaplan mot just Brynäs, ett lag som startat bra och har ett vasst powerplay. Modo har haft speluppehåll sedan i lördags då dom bortaslog Färjestad med 4-3 och före det slog dom Linköping hemma i Övik med samma siffror. Två vinster på rad och Brynäs har tre förlustmatcher i bagaget. Modo speluppehåll kan varit till nytta då laget spelat många matcher så det var nog bra att de fick vila lite och ladda batterierna. Brynäs och Modo möttes senast för två veckor sedan i Örnsköldsvik. En jämn match som Brynäs vann efter förlängning och straffar med 4-3. Jag tror Ångermanlänningarna är revanschsugna och tar en tredje fullpoängare i Läkerol Arena.

Värt att notera:
– Hensick har varit borta ett tag och är nu tillbaka samt att Kyle Cumiskey kommer från KHL och var riktigt bra i PP ifjol. En spelare som inte var med när lagen möttes den 3 oktober är Kyle Cumiskey. Succébacken från ifjol har två matcher i kroppen och visade i lagets senaste match att han blir att räkna med även den här säsongen. Två snygga mål och en målgivande passning kom från kanadensarens klubba och han visade dessutom upp sitt signum, den fantastiska skridskoåkningen.
– Det har varit tighta matcher lagen emellan, senaste 5 matcherna har resulterat i 3 vinster för Modo.

Läget i Modo:
Mattias Ritola och Joonas Lehtivuori är borta sedan tidigare. David Gunnarsson är utlånad till Timrå. Nu måste Modo också lämna Oscar Hedman och Gustav Possler hemma. Däremot är det glädjande för deras del att återigen kan räkna in T. J. Hensick i uppställningen. Från J20-laget tar de med sig Albin Carlson, Adrian Kempe och Victor Olofsson.

Läget i Brynäs:
För Brynäs del kommer Bertilsson tillbaka, viktigt för att stabilisera försvarsspelet som svajjat lite på sistone. Daniel Brodin är inte heller aktuell för spel efter skottet han fick på foten mot Frölunda, Granström och Lindgren är ju långtidsskadade och skadedrabbade Dennis Persson behöver mera tid innan han är tillbaka i matchform.

  • Match: Brynäs – Modo
  • Spel: Modo (2)
  • Odds: 3,15 @ betsafe
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 19:00, 17/10

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar