Brynäs – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Kvartsfinal omgång nummer två. Skellefteå sitter i förarsätet efter några om och men lyckades besegra Brynäs i det första mötet. Mycket mer talar för Skellefteå i möte nummer två. Laget har bland annat 6-0 i inbördes möten den här säsongen. Blir det sjunde raka?

Match nummer ett var en jämn historia. Detta trots att Skellefteå vann med tremålsmarginal var laget aldrig det klart mest överlägsna eller det lag som vann välförtjänt. Brynäs hade sina chanser och hade inte Skellefteå’s målvakt Markus Svensson spelat på topp hade siffrorna blivit betydligt jämnare. För det ska sägas att Brynäs hade målchanser och var klart med spelmässigt, trots förlust 4-1.
Det märktes klart att Skellefteå var ringrostiga från sitt uppehåll och spelet sitter inte fullt ut.

Under grundserien slutade Skellefteå på en första plats på ett majestätiskt vis. Laget landade på hundraelva poäng efter femtiofem omgångar. Hela fjorton poäng före tvåan Frölunda.
Även på bortais var Skellefteå starka. Fyrtiosex inspelade poäng efter tjugosju bortamatcher och bäst i borta tabellen.

Brynäs tragglade sig till slutspel efter en hel del om och men. Det var först i den tredje sista omgången som laget säkrade SHL-kontrakt och stannade på en tionde plats. Därefter körde laget ut Färjestad i PlayIn med 2-1 i matcher. Där båda segrarna kom på bortais. Ja, ni läste rätt. Detta katastrofala bortaspel somBrynäs visat upp under grundserien var som bortblåst och spelade sig vidare till kvartsfinal.

Noterbart är att Skellefteå nu har åtta raka segrar mot Brynäs. I Gävle har dom fem senaste mötena resulterat i en seger för Brynäs och fyra för Skellefteå. Noterbart är att Skellefteå har tre raka segrar i Gavlerinken.

Brynäs suktar efter revansch.
I match ett var Brynäs klart med. Skellefteå såg ringrostiga ut och hade helt klart domarna med sig på sin sida. Det märktes vid situationen, när  Anton Rödin fick klubban uppkörd mellan klockspelen av Pontus Petterström och huvuddomaren står två meter ifrån situationen och säger att han inte såg det. En situation som granskas och troligtvis kommer Petterström att stängas av.
Brynäs var klart med i matchen senast och hade sina målchanser. Laget vet att Skellefteå inte är omänskliga och det här är matchen Brynäs måste vinna för att hålla sig kvar i matchserien.
Brynäs är starka på hemmaplan och med vetskapen att idag kan det mesta komma att avgöras. 0-2 i matcher och nästa match på bortaplan kommer leda till en alldeles för brant uppförsbacke.
Så med ett hemmalag som spelat upp sig rejält och med Bulan som huvudtränare som har ingjutit ett annat mod i spelarna gör att jag helt klart tror att Brynäs kan störa Skellefteå i den här kvartsfinalserien. Ett Skellefteå som inte är i sin bästa form.
Mitt spel blir därmed 1x till 2,03 hos Nordicbet.

  • Match: Brynäs – Skellefteå
  • Speltips: 1X
  • Odds: 2,03 @ Nordicbet
  • Insats: 2/5 units
  • Spelstopp: 14/3, 17.15

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar