AIK – Brynäs

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Efter den senaste tidens negativa resultat så var det då dags för den andra av tre bortamatcher i rad för Brynäs. Färjestad stod för motståndet, ett motstånd som Brynäs haft svårt för historiskt, men den trenden kanske har vänt ändå nu. Brynäs började riktigt bra och såg vassa ut framåt och riktigt taggade defensivt. Det enda som hände egentligen i matchrapporten var två utvisningar var för lagen, sen byttes det chanser åt båda hållen men till skillnad från tidigare matcher den senaste tiden kändes Brynäs trygga när Färjestad kom i anfallsvåg. Starkbaums inträde och backarnas, bra defensiva spel, tror jag var anledningarna till att man plockade poäng i Karlstad. Brynäs som den senaste tiden varit lite skadedrabbat har fått tillbaka både Jesper Ollas och Sebastian Lauritzen och det gäller för AIK att vara med från det att pucken släpps. Brynäs brukar vara det lag som gillar att komma ut på isen och ta initiativet, något som det svartgula laget från Solna inte visat hittills på säsongen. Sist Brynäs mötte AIK var redan i den femte omgången, hemma i Gävle och AIK vann efter straffar, så det kommer väl bli lite revanschtag från Brynäs sida. Senast fick Brynäs, igång intensiviteten och aggressiviteten som man har pratat om och det kan jag lova att en upprepning mot AIK, kan ni räkna med.

AIK har efter ett kortare speluppehåll nu åter hemmamatch på Hovet. AIK kommer senast från storvinsten mot Örebro i onsdags där laget satte hela sju mål uppdelat på lika många olika målskyttar. En islossning helt enkelt. Bröderna Ahlström tillsammans med Oscar Steen utgör för tillfället en av AIK:s allra hetaste formationer. Senast visade de prov på deras effektivitet, denna femma måste Brynäs se upp för. I AIK:s senaste match i onsdags var Björn Melin tillbaka i laget och gjorde avtryck direkt i segermatchen över Örebro som slutade hela 7-1. Melin svarade för ett mål och två assist och tillsammans med kedjekamraterna Teemu Ramstedt och Mattias Janmark gjorde formationen sju poäng i matchen. Som sagt, vann AIK senaste mötet lagen drabbade samman. I omgång fem av SHL var det AIK som åkte hem med två poäng från Läkerol Arena när Mattias Janmark satte den matchavgörande straffen mellan benskydden på Johan Holmqvist. Jag tror dock att man kan komma ut med alltför stort självförtroende, detta kommer de inte har råd med mot Brynäs.

Noterbart:
Starkbaum gör det bra i målet trots sin ringa matchträning hittills
Brynäs kommer från vinst mot Färjestad, som man haft relativt svårt för.
– AIK, utklassade tabelljumbon Örebro i senaste matchen.
– AIK har endast vunnit 1/5 senaste matcherna.
– Inbördes matcher har resulterat i 3 oavgjorda på de 5 senaste matcherna.

Läget i Brynäs:
Viktiga spelarna  Jesper Ollas och Sebastian Lauritzen är åter redo för spel.

Läget i AIK:
Före detta HV-spelaren Björn Melin är åter i spel efter sin handskada och gjorde i onsdagens match hela tre poäng uppdelat på ett mål och två assist. Fredrik Carlsson är den enda spelaren som saknas i AIKs laguppställning.

  • Match: AIK – Brynäs
  • Spel: Brynäs (X2)
  • Odds: 1,60 @ bet365
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 17:00 , 24/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar