Brynäs – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brynäs tar emot AIK på onsdagskvällen i Läkerol arena. Brynäs kommer från en fin insats borta mot Växjö där man tog ledningen redan efter 9 sekunder! En ledning man sedan kunde utöka och till sist vinna tre poäng. Årets Brynäs går bra och man har tagit 7 pinnar på 4 matcher. Tillbaka är farten i spelet som man hittade under guldsäsongen, den såg man inte mycket av förra året. Tyngden är också tillbaka och man trycker tillbaka sina motståndare väldigt effektivt samt att man stressar högt upp i banan utan att tappa bakåt. Den lilla detaljen är den stora skillnaden mot förra säsongen i BIF.

BIF är det lag som tagit ledning flest gånger i SHL så här långt… AIK spelade lika mot LHC senast på Hovet. En match med mycket lågt underhållningsvärde som påminde mer om en försäsongsmatch. Förlust på staffar blev det till slut för gnaget. AIK har enorma problem med sitt PP som inte vill lossna. Procenten i PP ligger på låga 5.88%, en siffra som är långt ifrån godkänd. Här måste man skärpa sig om det ska bli poäng. BP ligger på 89.47% Motsvarande siffror för BIF, PP 16.67% och BP 86.33% AIK valde att ställa Alexander Hamberg i kassen i förra matchen. Frågan är hur de gör ikväll? Daniel Larsson som skall vara gnagets förstamålvakt har en GAA på 3.79, vilket är uselt och sämst i serien. Hamberg är orutinerad i SHL-sammanhang så här har Franzén en tuff nöt att knäcka. Brynäs hemma den här säsongen är jobbiga att möta och det kommer AIK att erfara. Brynäs sätt att forechecka och stressa backar kommer att vara jobbigt på AIKs backlinje.

  • Match: Brynäs – AIK
  • Spel:  Brynäs (1)
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 25/7, 18:59

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar