HV71 – Brynäs

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 har en fördel gentemot Brynäs i denna SM-final. Smålänningarna har spelat klart färre matcher i slutspelet och har därigenom kunnat spara mer energi. Efter en smått galen historia, slutade senaste matchen i Gävle 6-4 till gästande HV71 och matchserien var åter igen kvitterad. Inför sin hemmapublik och med fin medvind efter matchen senast ska HV71 vara klara favoriter här.

Brynäs hårda och långa matcher bör ha satt sina tydliga spår nu. Det är också så att Brynäs har en intensiv spelstil och när energinivån inte är tillräcklig syns det direkt. Det har visat sig i de senare delarna av matcherna, när tanken har tagit slut och Brynäs tappat greppet i matcherna. Det var tydligt inte minst i match två och tre. Jag tror Brynäs kommer behöva vinna ikväll om laget ska vinna guldet.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Expekt.

  • Match: HV71 – Brynäs
  • Spel: HV71 (1)
  • Odds: 1,80 @ Expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:15, 24/4

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar