Brynäs – Linköping

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Brynäs har inför sjätte matchen i kvartsfinalen fortsatt fördel och behöver endast en seger för att avancera till semifinal. Förutom 6-0-vinsten för Brynäs i det första mötet har samtliga matcher varit täta, både spel- och målmässigt. Inför den sjätte matchen är känslan att det fortsätter i liknande stil, något annat vore rakt igenom förvånande. Båda lagens styrka ligger i defensiven.

Linköping drog det längsta strået senast med sitt 3-2-mål efter förlängning. Det är väldigt skarpt läge för Linköping nu också, precis som förra matchen. En förlust räcker för att SHL-säsongen ska vara helt över för deras del. Det finns med andra ord inget utrymme för misstag här inte. Matchen kommer antagligen vara tät. Jag förväntar mig att få se en målfattig match.

Jag spelar på under 4,5 mål till 1,90 @ Unibet.

  • Match: Brynäs – Linköping
  • Spel: Under 4,5 mål
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar