Modo – Karlskrona

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Det är två minst sagt formsvaga lag som drabbar samman under onsdagskvällen, när Modo får besök i Örnsköldsvik av Karlskrona för ännu en SHL-omgång. Båda lagen har en lång period av negativa resultat bakom sig och harvar därför omkring i de nedre regionerna av tabellen. Hemmalaget har bara en seger på sina tolv senaste matcher, medan gästerna endast lyckats plocka en enda seger på hela säsongen. Det vill säga 18 matcher med bara en enda seger efter full tid och ytterligare en seger efter förlängning. Det är anmärkningsvärt dåligt.

Modo fick en liten nytändning efter att ha sparkat sin tränare. Då vann de med 4-3 borta mot Färjestad och i senaste matchen hotade de Linköping. På sistone har målskyttet kommit igång på allvar och laget har nu gjort minst två mål i sju av sina åtta senaste matcher. Både Modo och KHK släpper in ofantliga mängder mål. Hela 71 insläppta mål på 18 matcher är facit för både Modo och Karlskrona. Det ger ett snitt på nästan fyra insläppta mål per match. Anmärkningsvärt.

Karlskrona har fortfarande förtvivlat svårt att hitta sin spelidé och de har egentligen ett lag som inte riktigt håller. Därför tror jag att Modo är extremt sugna och inställda på att plocka en viktig trepoängare. Jag spelar Modo -1 (asian handicap) till 1,92 gånger pengarna @ ComeOn.

  • Match: Modo – Karlskrona
  • Speltips: Modo -1 (AH)
  • Odds: 1.92 @ ComeOn
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 18/11, 19:00

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar