Björklöven – Modo

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Björklöven har imponerat efter deras premiärförlust mot det förväntade topplaget Karlskoga. Laget har tre raka vinster och 14 gjorda mål. Björklöven har sannerligen något spännande på gång. Dessutom har ”löven” den ständiga fördelen av att vara en jobbig motståndare att behöva spela bortamatcher emot. Hemmlaget är väldigt formstarka just nu och ska absolut inte underskattas i kvällens match.

Modo har en bra form inför den här matchen. Så här långt har Modo endast segrar i Hockeyallsvenskan, varav en match vanns i förlängning mot Leksand. Det är en imponerande resultatrad. Om det inte vore för att hemmalaget också är formstarka och att det här är en jobbig bortaresa hade Modo varit klara favoriter. Förra säsongen slutade samtliga matcher lagen emellan med fem eller flera mål.

Jag spelar på över 5 mål (Asian Handicap) till 1,92 @ Unibet.

  • Match: Björklöven – Modo
  • Spel: Över 5 mål (AH)
  • Odds: 1,92 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar