Södertälje – Björklöven

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Södertälje krigar om kvalplatserna under avslutningen av grundserien. Drömmen om SHL känns dock ganska långt borta för deras del. Hemmalaget blandar väldigt starka insatser med riktigt svaga sådana, något som klubbens resultatrad vittnar om. Tre förluster på de fyra senaste matcherna är också ett tecken på att formen är ganska dålig just nu. Södetälje borde nöja sig med säkrat kontrakt.

Björklöven har verkligen fått upp ångan i Hockeyallsvenskan och jagar nu sin fjärde raka seger. Det här är ett lag som har en tendens att hamna i den här typen av trender när segrarna radas upp i medvind, för att när vinden sedan vänder förlora ett par matcher i rad. Märk väl att laget bortaslog Leksand med 4-2 senast, vilket är ett kvitto på att det fortsatt ser väldigt bra ut för dagens gäster.

Jag spelar på Björklöven Draw No Bet till 2,00 @ William Hill.

  • Match: Södertälje – Björklöven
  • Speltips: Björklöven DnB
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 7/2

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar