Södertälje – AIK

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Södertälje innehar niondeplatsen i Hockeyallsvenskan. Laget kommer till matchen med en ganska risig form. Spelet såg emellertid bättre ut nu senast. Man plockade äntligen en seger, hemma mot Tingsryd. Hemmalaget förlorar vanligtvis inte med stora siffror. Klubben har nämligen förmågan att vara med i matcherna och streta emot. SSK ska absolut inte behöva bli utspelade i denna match.

AIK har efter 29 omgångar i Hockeyallsvenskan hakat på ordentligt i toppen och ser nu ut att gå mot kvalseriespel framåt våren. För deras del har det sett lite bättre ut i december månad med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Dessförinnan hade laget en lite skakig trend, där målskyttet egentligen var problemet. AIK är fortfarande inget lag som sprudlar offensivt. Denna matchen borde bli målsnål.

Jag spelar på under 5,0 mål till 1,79 @ Unibet.

  • Match: Södertälje – AIK
  • Speltips: Under 5,0 mål
  • Odds: 1,79 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar