Södertälje – Västervik

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Alla matcher är verkligen viktiga för tillfället med tanke på att det är så pass jämnt som det är.

Södertälje vann senast sin blott tredje bortamatch under ordinarie tid på hela säsongen. Man gjorde en disciplinerad match och malde ner Västervik och vann tillslut med 3-0. Spelet var dock ganska jämnt under hela matchen, men SSK-spelarna var mer giftiga framför målet och tog tillvara på misstagen bättre än vad hemmaspelarna gjorde. Nu har man hemmaplan mot samma lag och den matchen ska man vinna alla dagar i veckan enligt mig. Man är ett annat lag på hemmaplan och där kan man utmana alla lag i Hockeyallsvenskan. Nu under kvalserien så har man en vinst, en oavgjord och en förlust.

Västervik har jag rekat många gånger den här säsongen och det gjorde jag även senast. VIK är erkänt starka hemma medans man är klart mänskligare på resande fot. Västervik har hittills fått stryk med 4-1, 2-0 och 5-0 på bortaplan under kvalserien och det är väl ett litet tecken på att man kommer få det tufft idag också. Västervik har länge levt på sin energi och sin stabila defensiv, men just nu känns det lite som att”tåget har gått” för Västervikspelarna. Västervik saknar dessutom en av sina bästa och snabbaste forwards Joachim Hedblad som fick kliva av matchen senast. Det är ett tungt avbräck i ett lag för ett lag som endast lyckats göra åtta mål på sex spelade hittills. Jag blir förvånad om Västervik gör fler än ett mål idag och Södertälje gör minst tre helt enkelt.

SSK avfärdade Västervik på bortaplan med 3-0 med den såkallade ”Waltin-effekten”. Idag har man hemma och det borde bli liknande eller större siffror idag. Mitt spel idag blir alltså Södertälje -1.5 till oddset 1.80 hos Expekt.

  • Match: Södertälje – Västervik
  • Speltips: Södertälje -1.5
  • Odds: 1.80 @ expekt
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 28/3, 16.00

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar