AIK – Södertälje

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK visade upp en stark moral då Asplöven besegrades med 4-2 i lördags. Trots underläge vid två tillfällen så lyckades stockholmarna vända på matchen. Bortsett från en del sekvenser i första perioden så gjorde AIK en väldigt stark bortamatch. Segern innebar att Gnaget nu har fyra raka segrar. AIK har dessutom börjat ta poäng på hovet. Formen hemma ser fin ut, 6/9 senaste hemmamatcherna har slutat med seger för Gnaget. Tränare Nordström har verkligen satt grundspelet och laget spelar en helt annan ishockey jämfört med tidigare under säsongen

Södertälje verkade vara på gång, men nu har de 4/5 senaste matcherna resulterat i förlust. Man kommer senast från en hemmaförlust mot blekingarna, Karlskrona med 2-5. Matchen avgjordes i stort sett i första perioden, där KHK går upp i en ledning med 3-o. På bortaplan har SSK två segrar på de sju senaste matcherna. Det kan jämföras med AIK som vunnit sex av deras nio senaste hemmamatcher.

Det känns riktigt bra med ett odds på 2,2 för en AIK-seger, så jag spelar det hos Unibet.

  • Match: AIK – Södertälje
  • Spel: AIK (1)
  • Odds: 2,15 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 1/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar