Södertälje – Asplöven

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Det är den sista omgången i Hockeyallsvenskan innan ett uppehåll på minst en vecka för lagen när Asplöven gästar Axa Sports Center.

Södertälje har fyra raka förluster, sparkat tränaren och ligger sist i tabellen. I den senaste matchen föll Södertälje mot Björklöven på bortaplan med 3-0. Södertälje har endast två segrar på lagets tio senaste matcher! Man står just nu på femtiotvå poäng, men det är varken kört för att slippa kvalspel, eller för att ta sig vidare till playoff. Hemmaspelet har i alla fall fungerat hyfsat. Södertälje har tagit trettiosju poäng på hemmaplan, och det gör laget till det tionde bästa hemmalaget i serien.

Asplöven kommer däremot med en betydligt bättre form. Laget besegrade sist Vita Hästen på hemmaplan med hela 6-2. Segern innebar den tredje raka vinsten på lagets fem senaste matcher. Laget står just nu på sextio poäng efter fyrtiofyra omgångar och ligger på en nionde plats. Man är bara ett poäng bakom Vita Hästen som innehar den sista playoff platsen. Asplöven tagit tjugotre poäng och är seriens tionde bästa bortalag.

Assisterande tränaren tar över SSK tillsvidare och det brukar oftast ge en positiv effekt vid tränarbyte. Södertälje har tagit stora delar av sina poäng i Axa Sports Center. Det gör ju inte saken sämre att Asplöven är ett mediokert bortalag och trivs inte mot Södertälje. Dessutom lär det bli ett starkt hemmastöd då det är fri entré. Jag väljer därför att spela på Södertälje till 2,30 @ Expekt.

  • Match: Södertälje – Asplöven
  • Spel: Södertälje (1)
  • Odds: 2,30 @ expekt
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp 19:00, 3/2

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar