Södertälje – Västerås

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Södertälje kommer senast från en hemmaseger mot Rögle med 5-4. Man inleder strålande och tar tag i taktpinnen på ett bra sätt, men Södertälje är inte riktigt där då de kan stänga matchen vid ledning och det blir lite nervöst mot slutet, men man lyckas hålla undan. Södertälje har vunnit de 4/5 senaste matcherna inkl. förlängning/straffar. På hemmaplan har SSK tagit 23 poäng på 12 matcher, vilket innebär endast 3 förluster och en topp 5 placering.

Västerås förlorade senast en ”svängig match” mot Karlskoga med 5-4 i ABB Arena. VIK öppnade starkt i första perioden, men onödiga utvisningar resulterade i att Karlskoga drog ifrån i inledningen av andra perioden. Man återhämtade sig dock och kvitterade. Det var många målchanser åt båda håll, men BIK lyckades avgöra på ett snöpligt sätt i tredje. Västerås har vunnit de 3/5 senaste matcherna inkl. förlängning/straffar. På bortaplan är man ett av Hockeyallsvenskas bästa lag, där man har lyckats spela in 18 poäng på 12 matcher.

Säsongens första möte i Södertälje vann hemmalaget med 3-1 och sex av de sju senaste matcherna mellan lagen som spelats i Södertälje har slutat med en hemmaseger. Det känns som SSK är på frammarsch och jag spelar på Södertälje vinner, pengarna tillbaka vid oavgjort till 1,84.

  • Match: Södertälje – Västerås
  • Spel: Södertälje Draw No Bet
  • Odds: 1,84 @ betway
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 17/11

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar