Modo – Tingsryd

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Modo innehar tiondeplatsen i Hockeyallsvenskan. Hemmalaget har en väldigt dålig trend bakom sig. De har faktiskt tre raka förluster. Deras utkomst brukar vanligtvis bli ganska dålig efter matcher mot bättre motstånd. När laget ställs mot topplagen minskar poängskörden drastiskt. Anmärkningsvärt är att laget har nio förluster på sina elva senaste och har förtvivlat svårt att göra mål i många matcher.

Tingsryd innehar niondeplatsen i serien. Nu förlorade visserligen Tingsryd hemma mot Pantern senast, 1-2, men har utöver det varit väldigt starka på sistone. Dessförinnan hade laget fem vinster på sina sex senaste matcher och då hade laget ändå spelat mot lag från olika skikt av tabellen. Nu möter laget ett Modo som de tidigare har trivts mot. Sedan 2016 har Tingsryd tre raka bortavinster mot just Modo.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,82 @ betsson.

  • Match: Modo – Tingsryd
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,82 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar