Tingsryd – Västerås

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Tingsryd är delad serieledare med AIK. Hemmalaget har två raka förluster, bortsett från dessa har smålänningarna visat en fin offensiv formkurva på sistone och har tryckt in 23 mål på de sju senaste matcherna. Detta blir ett snitt på över tre mål per match. Tingsryd är starka offensiv och hemmalaget är betyfligt starkare nu än tidigare.

Västerås har dessvärre rasat i tabellen på sistone. För ett par månader sedan låg Västerås i toppen av tabellen, men till följd av en risig form under december månad har de tappat mark och finns nu på femte plats i tabellen. I övrigt har det blivit förlust efter förlust, såväl mot topplag som bottenlag. Det stora problemet har varit försvarsspelet, där laget släppt in minst tre mål i elva raka matcher. Det är ett anmärkningsvärt svagt facit.

Jag spelar Tingsryd över 2,5 mål i matchen (inklusive övertid) till 1,95 @ Ladbrokes.

  • Match: Tingsryd – Västerås
  • Speltips: Tingsryd över 2,5 mål (inkl. ÖT)
  • Odds: 1,95 @ Ladbrokes
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 11/1, 19:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar