Tingsryd – Västerås

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Tingsryd är delad serieledare med AIK. Hemmalaget har två raka förluster, bortsett från dessa har smålänningarna visat en fin offensiv formkurva på sistone och har tryckt in 23 mål på de sju senaste matcherna. Detta blir ett snitt på över tre mål per match. Tingsryd är starka offensiv och hemmalaget är betyfligt starkare nu än tidigare.

Västerås har dessvärre rasat i tabellen på sistone. För ett par månader sedan låg Västerås i toppen av tabellen, men till följd av en risig form under december månad har de tappat mark och finns nu på femte plats i tabellen. I övrigt har det blivit förlust efter förlust, såväl mot topplag som bottenlag. Det stora problemet har varit försvarsspelet, där laget släppt in minst tre mål i elva raka matcher. Det är ett anmärkningsvärt svagt facit.

Jag spelar Tingsryd över 2,5 mål i matchen (inklusive övertid) till 1,95 @ Ladbrokes.

  • Match: Tingsryd – Västerås
  • Speltips: Tingsryd över 2,5 mål (inkl. ÖT)
  • Odds: 1,95 @ Ladbrokes
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 11/1, 19:00

SpelbolagBonusLänk
1000 krSpela här!