AIK – Tingsryd

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

AIK kommer till matchen utan någon vidare form. Laget har endast två vinster på sina åtta senaste matcher och har fortsatt förtvivlat svårt att hitta det momentum som skulle kunna hjälpa dem att avancera i tabellen. Att stockholmarna skulle vara favoriter, känns helt fel.

Tingsryds form är betydligt bättre. Smålänningarna har två raka segrar efter att dessförinnan förlorat mot Almtuna och Mora. Säsongen har varit väldigt bra för laget, som i skrivande stund ligger som trea i tabellen. Som det ser ut nu blir det kval till SHL för Tingsryd.

Jag spelar på Tingsryd +0,5 (Asian Handicap) till 1,86 @ ComeOn.

  • Match: AIK – Tingsryd
  • Speltips: Tingsryd +0,5 (AH)
  • Odds: 1,86 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar