Karlskoga – Tingsryd

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Karlskoga befinner sig på jumboplatsen i Hockeyallsvenskan. Värmlänningarna har fyra förluster på sina fem senaste matcher. Offensiven är alldeles för tunn. När det börjar läcka i försvaret kan det ofta klappa igenom fullkomligt. Anmärkningsvärt är att hemmalaget faktiskt plockat fyra segrar på deras tio senaste matcher. Klubben är inte helt under isen. Deras poängsnitt är betydligt bättre än tidigare.

Tingsryd innehar nästjumboplatsen, alltså är det seriens två sämsta lag som krigar om segern i kvällens match. Gästerna kommer med två raka vinster till det här mötet. Å andra sidan förlorade laget fyra raka matcher dessförinnan och det finns liksom ingen trygghet att ta fasta på i Tingsryd. Precis som för BIK är TAIF ganska svaga offensivt. Det mesta tyder på att detta kommer bli en målfattig match.

Jag spelar på under 5,0 mål (Asian Handicap) till 1,83 @ Unibet

  • Match: Karlskoga – Tingsryd
  • Speltips: Under 5,0 mål (AH)
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/1

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!