Malmö – Leksand

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö ger och blandar resultat, vilket även speglar hemmalagets form. Kollar man på SHL-tabellen, har skåningarna haft en ganska hyfsad säsong, men hemmalaget, kan också göra det ännu bättre med en stark avslutning av grundserien. Redhawks har alltså inte mer än två vinster upp till en direktplats till kvartsfinalen. Dem hittas på niondeplatsen. Skåneklubben är bättre mellan kvällens motståndare.

Leksand är fast nerkörda i botten och med stor sannolikhet kommer inte det att ändra mycket på det under slutet av grundserien. Gästerna har redan nu siktat in sig på att spela kvalserien i ett försök att nå nytt kontrakt, men för att det ska gå krävs en uppryckning formmässigt på slutet. just nu kan jag inte riktigt se att det sker. Det skiljer tolv poäng till säker mark. Laget förlorade mot Skellefteå senast (8-2).

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Leksand
  • Spel: Malmö (1)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar