Leksand – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Leksand fortsätter att storma fram i SHL-toppen. Mycket tyder på att den klassiska klubben kommer att hota rejält i SM-slutspelet. Under måndagskvällen spelar man den sista grundseriematchen och därmed vill klubben såklart, kriga för tredjeplats. Malmö står för motståndet och jag tror på hemmalaget ikväll. Hemmaklubben har vunnit tolv av de13 senaste matcherna. Laget ska vara favoriter nu ikväll.

Malmö har haft frid och fröjd den senaste tiden och precis som Leksand har gästerna stått för en stark avslutning. Det här laget var riktigt illa ute en bra bit in grundserien men tog sig samman och hittade en väg till säkrat kontrakt, och nu har man till och med chans på SM-slutspel. Men trots den fina formen har senaste matcherna inte levt upp till förväntningarna och det kommer bli hett ända in i kaklet.

Jag spelar på raka ettan till 1,61 @ betsson.

  • Match: Leksand – Malmö
  • Spel: Leksand (1)
  • Odds: 1,61 @ betsson
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 18:00, 29/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!