Malmö – Leksand

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Malmö Redhawks spelar premiärmatch, hemma i Malmö Arena ikväll. Hemmalaget hamnade till slut på niondeplatsen i grundserien innan avbrottet ifjol. Skåningarna har ungefär samma trupp denna säsong och bör tillhöra botten/mittenträsket. MIF är ett ett hårt jobbande lag och man har ett av SHL:s billigaste lag. Skåningarna har spelat sju försäsongsmatcher, och vunnit tre av dessa. Defensiven har varit svag.

Leksand slutade på trettondeplatsen i grundserien ifjol och var ett av lagen som var glada att säsongen avbröts. Nu har Leksand gjort en säsong i SHL efter en tid i Hockeyallsvenskan och jag tror Leksand blir bättre i år. Man har gjort några intressanta nyförvärv som Caito, Cehlarik, Camper, Paajanen och Noren. I första matchen blev det förlust mot Skellefteå på hemmaplan med 4-5 efter förläning.

Jag spelar på Leksand över 2,5 mål till 1.82 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Leksand
  • Spel: Leksand Ö 2,5 mål
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!