Malmö – Karlskrona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö Redhawks kommer till spel med fem raka förluster i bagaget. Senaste matchen man spelade var på hemmaplan mot Djurgården, men trots stundtals bra spel gick Redhawks lottlöst från matchen efter att stockholmarna kunde gå upp till en tidig 3-0-ledning och vinna genom att förvalta denna väl. Ungefär en tredjedel av HockeyAllsvenskan har nu avverkats för Redhawks del och av de 17 matcher man har spelat har man tagit åtta trepoängare, en tvåpoängare, två enpoängare och sex matcher har slutat med noll poäng. Det räcker i nuläget till en sjätteplats i tabellen. Det kommer att vara ett revanschsuget lag som verkligen vill visa fansen att man inte ger bort segrar. Spelbolagen håller hemmalaget som favoriter, men jag anser att Karlskrona borde vara favoriter just nu med tanke på hur resultaten än så länge. Malmös lag hade ledigt igår, men tränade nu på förmiddagen inför säsongens viktigaste möte när Karlskrona kommer till Malmö Arena imorgon. Samtliga spelare, förutom Sebbe Meijer finns att tillgå för Lusth och Hellkvist. Och det har man ju knappast varit bortskämda med under denna säsongen med tanke på alla skador.

Karlskrona å sin sida har fortsatt att ånga på. Förra året slutade Karlskrona på tabellens sistaplats med 19 poäng upp till säker mark, med totalt 37 poäng över 52 omgångar. I år, redan efter 16 matcher, har Blekinge-laget lyckats ta lika många poäng som på hela förra säsongen och med det är man i nuläget ohotad etta i tabellen.Det är ett bra lag KHK ställs emot och det kommer att bli en fartfylld match med mycket kamp och vilja. Senast lagen möttes så gästade Malmö Redhawks Telenor Arena och då vann KHK med 5-1.Efter ett långt uppehåll kommer förmodligen ett taggat KHK till mötet, dock behöver laget se upp med bland annat dessa spelare, Joey Tenute, Björn Svensson, Robin Alvarez, samt från blå Björn Karlsson och Jens Olsson. Dessa herrar har visat att det är mycket farliga framåt med bra skott och ett övertygande powerplay. KHK ska helst besöka utvisningsbåset så lite som möjligt i denna match. Måndagens bortalag har gjort överlägset flest mål såhär långt, 64 stycken, och man har även släppt in minst antal mål. Karlskrona är dessutom bäst i serien när man spelar i numerärt underläge, 91,3 % av tillfällena lyckas man hålla undan.

Noterbart:
 Karlskrona kommer till Malmö utan någon större press. Klarar man av en Malmöanstormning i början, kan kvällen bli rolig. En väldigt spännande drabbning i Malmö Arena.
– Malmö har Fem raka förluster, får inte sticka iväg och bli sex eller sju.
– Malmö har tillgång till en i stort sett skadefri trupp.
– KHK har vunnit 4/5 senaste matcherna.
– Malmö har förlorat samtliga av de 5 senaste matcherna.

Läget i Malmö:
Sebastian Meijer långtidsskadad.

Läget i Karlskrona:
Jimmie Svensson saknas.

  • Match: Malmö – Karlskrona
  • Spel: Karlskrona (2)
  • Odds: 2,85 @ betsafe
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 19:00 , 11/11

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar