Frölunda – HV71

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

SHL startar upp igen efter ett landslagsuppehåll och Champions Hockey League final. Frölunda föll i finalen med 4-2 mot Luleå och att då få starta om mot seriefyran HV71 blir ingen lätt nöt att knäcka.

I SHL avslutade Frölunda med att förlora mot Brynäs i den sista omgången innan uppehållet. Det blev 4-2 på bortaplan och det var Frölunda’s andra förlust på lagets fem senaste i ligan. Med sjuttiofem poäng efter fyrtiotre omgångar ligger Frölunda på en tredje plats i tabellen. Med 61 mål framåt på sina hemmamatcher snittar Frölunda 2,77 mål per hemmamatch. Frölundas fyra av fem senaste hemmamatcher har slutat över 4,5 mål.

HV71 avslutade SHL innan uppehållet med att förlora en tät drabbning mot serieledande Skellefteå. Laget tappade en 2-0 ledning under den sista perioden och föll därefter under straffläggningen. Förlusten innebar att HV71 satte stopp för sin fyra matchers långa segersvit. HV71 spelat nästan hälften av sina matcher med minst fem mål inblandade. Laget har ett snitt på 5,1 mål per bortamatch

Mitt spel blir över 4,5 mål till något höga 1,95 hos ComeOn

  • Match: Frölunda – HV71
  • Spel: Över 4,5 mål
  • Odds: 1,95 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19.00 9/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar