Frölunda – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda har spelat tre matcher i rad utan att förlora på ordinarie tid och deras tanke är givetvis att förlänga den sviten. Senaste matchen, gick Brynäs  ifrån till 3-1 med mindre än sex minuter kvar att spela, ett resultat som hade framkallat hängande huvuden hos många lag. Traditionellt innebär en sådan ledning att en match i SHL är stängd, men inte för Frölundas del, man lyckades vända. Detta tyder på ett friskt och starkt välmotiverat Frölunda i årets SHL. Matchen innan dess gav man svart på tal om att man kommer bli att räkna med iår, då man mötte HV och vann med 4-0.

För Örebro innebär det första besöket på många år i Scandinavium. Men det finns absolut ingen risk för underskattning. Det är ett välcoachat lag som jobbar stenhårt, spelar med hög press och är duktiga skridskoåkare. De påminner om Frölunda i sin spelstil så det kommer säkerligen att bli en rolig match. Örebro fick inte njuta länge av den övertygande segern mot Linköping. Redan ikväll väntar en ny, tuff utmaning då Frölunda borta står på spelprogrammet. Örebro har startat serien precis lika bra som Frölunda och ligger placeringen före med samma poäng, tio, men lite bättre målskillnad. ÖHK visar att de är ett mycket bra SHL-lag i de matcher som spelats mot de ”bättre” lagen. När de möter de tyngre lagen, arbetar de  hårt och för varandra och åker mycket skridskor  det tyder resultatet på. Det är alltså bäddat för en tät och spännade drabbning.

Läget i lagen:
Det vi kan konstatera är att Gustav Rydahl inte var med på träningen, i övrigt var alla med, säger Roger Rönnberg. Inga uppgifter från Örebro.

De senaste 5 matcherna:
I de fem senaste matcherna har 4/5 matcher slutat med vinst/förlust under ordinare tid, för båda lagen.

  • Match: Frölunda – Örebro
  • Spel: Frölunda eller Örebro (1,2)
  • Odds: 1,25 @ bet365
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar