Luleå – Örebro

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Tabellfyran Luleå har tappat spelet på sistone och kommer till spel med en tung förlust mot nästjumbon Modo. Förlusten innebar tredje raka torsken och den fjärde på lagets fem senaste matcher. Med bara fyra poäng på sina fem senaste matcher är Luleå seriens trettonde formstarkaste lag. Det är en poäng upp till trean Linköping och två poäng ner till femman Färjestad. Hemmaplan för Luleå har inte varit något roligt scenario för motståndarna. Detta då laget har tagit fyrtioåtta poäng efter tjugotre hemmamatcher och är seriens tredje bästa hemmalag.

Örebro är också inne i en mindre imponerande form med tre förluster på sina fyra senaste matcher. I förra omgången föll laget mot Frölunda med 2-0 på bortaplan. Örebro har bara tagit sex poäng på sina fem senaste matcher och är seriens elfte formstarkaste lag. I tabellen har tåget för en direktplats till slutspel gått när laget befinner sig på en tionde plats med tolv poäng upp till sexan Djurgården med tjugoen poäng kvar att spela om. Ner till elvan Malmö skiljer det tolv poäng.

Luleå är ett klart bättre och jämnare lag med få skador ikväll och mitt val blir solklart. Jag spelar Luleå rak etta till 1,73 @ William Hill.

  • Match: Luleå – Örebro
  • Speltips: Luleå (1)
  • Odds: 1,73 @ William Hill
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 23/2, 19:00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar