Rögle – Luleå

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Rögle innehar sjätteplatsen i tabellen. Skåningarnas form är däremot tveksam. För fyra omgångar sedan hade man fyra raka segrar mot topplag. Sedan dess har man stortorskat mot Brynäs och hemmaförlorat i förlängning mot bottenlaget Leksand. Rögle är betydligt bättre borta än hemma. I bortatabellen är man andraplacerade, i hemmatabellen är skåningarna dock bara nionde bästa lag.

Luleå är enda laget som inte dippat under säsongen. De håller ständigt en jämn nivå. Luleå trivs också historiskt mycket bra mot Rögle i Ängelholm. Sedan 2016 har nio matcher spelats i Ängelholm och Luleå har gått segrande ur åtta av dessa. Den enda förlusten kom i början av den här säsongen när Rögle lyckades vinna efter just förlängning, gott revanschläge här för ett Luleå.

Jag spelar på raka Luleå ML till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Rögle – Luleå
  • Spel: Luleå ML
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!