Rögle – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rögle imponerar och skåningarna spelar en hockey som får flera hockeybeundrare att tappa hakan. De har gjort en formidabel säsong mycket tack vare deras tränare respektive sportchef, bröderna Abbott. Tvillingduon har också gjort Rögle till SHL:s hetaste lag, som innehåller flera stjärnor, oavsett position. Senast besegrade laget, Skellefteå och målen bara östes in i Skellefteås mål.

Oskarshamn har visat under hösten att man kan spela en underhållande hockey, men det är dock inte alls det man håller på med nu. Offensiven klickar inte alls och försvarsspelet sitter inte för fem öre. Dess målvakt Joe Cannata har stundtals räddat Oskarshamn från några riktiga magplask, men nu senast mot Malmö, valde man att ställa Tex Williamsson i mål. Ett väldigt konstigt beslut av tränare Martin Filander.

Jag spelar på raka ettan till 1,44 @ betsson.

  • Match: Rögle – Oskarshamn
  • Spel: Rögle (1)
  • Odds: 1,44 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar