Linköping – Växjö

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Linköping har 2-0 i matcher när det tredje kvartsfinalmötet mot Växjö Lakers står på schemat. Det första mötet vann östgötarna med 6-1 och i den andra matchen skrevs slutsiffrorna till 2-3, efter att Linköping vänt på steken i den tredje perioden. Växjö tappade alltså en 2-1-ledning och satte sig därmed i denna minst sagt problematiska situationen. För Linköping är det viktigt att få första målet, eftersom det innebär att Växjö måste öppna upp sitt annars ganska tighta spel.

Växjö måste steppa upp rejält om den här kvartsfinalen inte ska dö redan nu. Det gäller helt enkelt att hålla spänningen vid liv genom att plocka en nödvändig seger. Laget vann faktiskt med hela 3-0 i Linköping så sent som den 20 februari, men då i grundserien. Växjö är ett lag med mycket kvalité och 2-0-ledningen för Linköping är lika mycket en följd av att Växjö inte kommit upp till full standard. När laget nu har kniven mot strupen känns det som att de kommer att steppa upp.

Jag spelar på Växjö +1 (Asian Handicap) till 1,71 @ Unibet.

  • Match: Linköping – Växjö Lakers
  • Spel: Växjö +1 (AH)
  • Odds: 1,71 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar