Linköping – Djurgården

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Linköping hade en tremålsledning mot HV71 men släppte in fem raka mål och förlorade med 6-4. Under måndagen är det dags för deras hemmapremiär och det är Djurgården som står för motståndet.

Linköping såg ut att gå mot en imponerande premiärseger borta mot HV71 när de gick upp till en 4-1-ledning men sedan gick allt som sagt åt skogen. HV71 stod för fem raka mål och Linköping visade spår av gamla synder från förra säsongen. Försvaret var långt ifrån deras styrka då och de verkar minst sagt ha lite att jobba med där även den här säsongen. Förra säsongen släppte Linköping in 167 mål på 55 matcher vilket gav ett snitt på 3,0 mål per match. Enbart jumbon AIK samt HV71 släppte in fler mål förra säsongen och deras prestation nu senast mot HV gör oss oroliga för deras defensiv. Värt att notera är även att Linköping saknar två centrar genom Jonas Almtorp samt Jeff Taffe vilket gjort att de har fått flytta upp spelare från J20. Alltid tungt när man saknar flera centrar då det är en riktig nyckelposition i ishockey. Även Johannes Salmonsson samt Jakub Vrana saknas i Linköping.

Måndagens gäster Djurgården vann däremot sin premiärmatch. De tog emot guldkandidaten Växjö och hade länge ledningen men precis i slutet av andra perioden kvitterade Växjö till 1-1 och matchen gick sedan till förlängning och straffar där Djurgården lyckades vinna. Två viktiga poäng mot ett väntat topplag för nykomlingarna Djurgården med andra ord. För Djurgården saknas Sebastian Lauritzen samt Linus Arnesson. Skadeläget är absolut inte avgörande för mitt spel, men visst väger det in något.

Jag tror att Djurgården kan rida på energin från deras premiärseger mot Växjö samtidigt som Linköping förmodligen något skakiga efter deras kollapps nu senast. Jag testar därför Djurgården +1,5 mål till fina 1,64 gånger pengarna.

  • Match: Linköping – Djurgården
  • Spel: Djurgården +1,5 mål
  • Odds: 1,64 @ betsson
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 15/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar