Djurgården – Linköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djugården har chansen att avgöra kvartsfinalen i måndagens match mot gästande Linköping. Efter fyra spelade matcher har stockholmarna 3-1 tillgodo och behöver bara en seger till för att nå semifinalen i SM-slutspelet. Laget har varit klart bättre än Linköping i nästan alla dess fyra matcher och haft spetsen när matcherna varit relativt jämna. Känns som det finns en grundtrygghet hos Djurgården.

Linköping kommer behöva ligga i, för att kunna vända den här matchserien. Desperationen är dock en faktor som gör situtaionen aningen svår att hantera. Inför den femte matchen är pressen alltså helt och fullt på gästerna, som nu behöver två vinster på Hovet för att kunna ta sig till semifinal. Senast var laget i för sig relativt nära att ta matchen till förlängning, men Djurgården känns fortfarande hetare här.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ betway.

  • Match: Djurgården – Linköping
  • Speltips: Djurgården (1) 
  • Odds: 1,75 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/3

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar