Djurgården – Luleå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Både Djurgården och Luleå Hockey kommer in till torsdagens SHL-möte med tre raka förluster i ryggen. Frågan är vilket av lagen som kommer lyckas bryta sin svit?

Djurgården har visserligen förlorat de två av de tre senaste hemmamatcherna men det var mot seriedominanten Skellefteå samt Linköping. Inget att skämmas över att förlora mot de lagen för ett lag på den undre halvan av tabellen med andra ord. Däremot har man lyckats vinna mot både HV71 och Frölunda i de sex senaste matcherna.

Luleå fick in Johan Harju i laget nu senast men föll med 2-4 hemma mot Linköping, förlusten var deras tredje raka. På bortaplan har Luleå nu förlorat fyra raka matcher, senaste segern kom den 28 december. Sedan urladdningen i semifinalen av Champions Hockey League har laget inte gått att känna igen.

Luleås målskytte har helt gått i baklås, sju mål på de fem senaste matcherna skrämmer inte många lag. Samtidigt har deras tidigare starka defensiv börjat tvättas bort och om man väger ihop allt känns Djurgården till hela 2,45 @ William Hill som ett bra spel.

  • Match: Djurgården – Luleå
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 2,45 @ William Hill
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp 19.00, 29/1

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar