Djurgården – Luleå

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Djurgårdens säsong har varit fantastisk. Stockholmarna återfinns på andraplatsen i SHL. Att Djurgården är säsongens utropstecken är någonting som faktiskt är värt att repetera gång på gång. 08-laget går från klarhet till klarhet och verkar inte ens slå av på takten efter den intensiva inledningen på säsongen. Det ser snarare bara bättre ut för varje spelomgång. Hemmalagets självförtroende talar för spikettan.

Luleås säsong har inte alls varit lika imponerande. Laget hittas så långt ner som på tiondeplatsen. Sedan lagets fina segrar mot Växjö respektive Linköping har det varit desto jobbigare och Luleå har nyligen två raka förluster mot Brynäs med totalt 12-1 i bagaget. Med sådana siffror finns det ingen större anledning att investera någon form av förtroende i norrlänningarna. Jag tror på hemmalaget i denna matchen.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ Unibet.

  • Match: Djurgården – Luleå
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!