Frölunda – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda har matchboll i kvartsfinalen efter att ha besegrat Djurgården med 1-3. Dessutom har laget 3-1 i matcher och har chansen att avancera till semifinal om Indians nu besegrar gästerna i Frölundaborg. Här finns det ingen anledning att ta det lugnt. Precis som vanligt på hemmaplan lär laget ligga högt i sin forecheck och försöka tempohöja matchen. Frölunda har några fler poängspelare och en större offensiv bredd än sina motståndare.

Djurgården kan spela sin sista match för säsongen. En förlust innebär att Djurgården inte spelar mer SHL-hockey den här säsongen. Senast bröts den starka hemmatrenden och det krävs något utöver det vanliga för att Djurgården ska kunna vända på den här matchserien. Spelarna kämpade hela matchen precis som många kunnat önska på förhand, men det räckte inte, Frölunda var helt enkelt för bra.

Jag tror Frölunda vinner detta och spelar därför raka ettan till 1,63 @ Expekt.

  • Match: Frölunda – Djurgården
  • Spel: Frölunda (1)
  • Odds: 1,63 @ Expekt
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/3

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar