Frölunda – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölundas inledning på säsongen har varit relativt tung. Efter två förluster har laget emellertid vaknat till och segrat i de två senaste matcherna. Regerande mästarna kommer vara att räkna med i toppen av tabellen även denna säsongen. Hemma i Scandinavium är det ingen hemlighet att göteborgarna är väldigt starka. Detta visade Frölunda prov på förra säsongen.

Djurgården har knappast imponerat i de tre inledande matcherna av SHL. Laget slog förvisso Leksand, som dock är tippade att åka ur serien. Därefter torskade man hemma mot Malmö och för att sen förlora med hela 4-0 hemma mot Karlskrona. Det ska också nämnas att Djurgården har haft svårt borta mot Frölunda under de senaste säsongerna.

Jag spelar Frölunda -1 (Asian Handicap) till 2,02 @ Unibet.

  • Match: Frölunda – Djurgården
  • Speltips: Frölunda -1 (AH)
  • Odds: 2,02 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 16:00, 2/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar