Frölunda – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Frölunda har vaknat till liv och hakar på i toppen av tabellen. Märk väl att Frölunda är väldigt starka på hemmaplan, har också bättre form än tidigare och dessutom goda minnen från att möta Skellefteå. Vårens finalserie mellan dessa lagen slutade som bekant med att guldet hamnade i Göteborg.

Skellefteå har fortfarande inte fått fart under skridskorna och är därmed hemmahörande i nedre halvan av SHL-tabellen. Risken att laget inte kommer att vara fullt så framgångsrika den här säsongen känns allt större och större, om man ska vara helt ärlig.

  • Match: Frölunda – Skellefteå
  • Speltips: Frölunda (1)
  • Odds: 2,38 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 29/10

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar