Frölunda – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda är för närvarande seriens bästa hemmalag och placerar sig på andraplatsen i SHL. Idag tar Indianerna emot seriens bästa bortalag, Skellefteå och detta lär bli en mycket sevärd match. Frölunda kommer från en förlust hemma i Scandinavium där man torskade mot Örebro med 5-3 och lagets form har börjat svikta den senaste tiden. Förlusten senast innebär att ”Indians” har förlorat två raka och fyra av deras nio senaste matcher. Dessutom verkade tränare Rönnberg, frustrerad på laget i samband med förlusten senast och mer eller mindre sågade spelarna.

Skellefteå är som tidigare sagt seriens bästa bortalag och placerar sig efter 23 spelade matcher återigen på förstaplatsen, där man numer förväntar sig att de ska ligga. Skellefteå kommer till torsdagens möte med tolv raka segrar i SHL och hela 21 raka matcher (SHL+CHL) utan förluster under ordinarie speltid. Man är alltså utan tvekan seriens formstarkaste lag och jag tror man är rejält hungriga på en revansch i Göteborg.

Jag spelar Skellefteå inklusive förlängning och straffar till 2,15 @ bet365 med en liten TV-peng.

  • Match: Frölunda – Skellefteå
  • Spel: Skellefteå ML
  • Odds: 2,15 @ bet365
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 3/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar