Frölunda – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda innehar sjätteplatsen i tabellen. Laget har börjat komma igång ordentligt med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Efter den trögstartade inledningen på säsongen, spel- och resultatmässigt, har Frölunda sett aningen bättre ut under sista tiden. Dessutom tillhör göteborgarna de absolut bästa lagen på hemmais. De flesta SHL-lag är medvetna om hur svårt det är att plocka poäng i Scandinavium.

Skellefteå placerar sig på fjärdeplatsen i SHL. Lagets problem under inledningen har varit ojämheten i prestationerna. Efter tio omgångar har norrlänningarna dock sex vinster efter full tid och 18 inspelade poäng, vilket inte är helt under isen. Det negativa är dock att laget inte kommer upp i standard alltid. Inför den här matchen har Frölunda vunnit fyra av de fem senaste matcherna mot Skellefteå.

Jag spelar på Frölunda Draw No Bet till 1,70 @ William Hill.

  • Match: Frölund – Skellefteå
  • Spel: Frölunda DnB
  • Odds: 1,70 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 21/10

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar