Frölunda – Skellefteå

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Frölunda förlorade fem av sina nio avslutande matcher. Laget har emellertid haft uppehåll och kommer troligtvis till denna tillställningen väl förberedda. Frölunda är erkänt starka på hemmaplan och trivs i avgörande matcher hemma i Göteborg, vilket talar för en hemmavinst. Det känns som att man är det starkare laget, inte minst när spelarna får spela hemma i en fullsatt arena.

Skellefteå har haft svårt att komma upp i samma höga standard som föregående säsonger. Gästerna vann bara två av sina sex sista matcher. Anmärkningsvärt är Skellefteås svaga bortaform, där 6-1-förlusten mot Karlskrona är väldigt talande. Det är på hemmaplan Skellefteå gått att känna igen den här säsongen. Spelet på bortaplan har inte alls kommit upp i nivå.

Jag spelar på raka ettan till 2,07 @ NordicBet.

  • Match: Frölunda – Skellefteå
  • Speltips: Frölunda (1)
  • Odds: 2,07 @ NordicBet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!