Frölunda – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda är serieledare och har 73 inspelade poäng efter 35 omgångar, mycket starkt. Egentligen talar ingenting för att poängskörden skulle avta. Positionen och resultaten den här säsongen talar väl egentligen sitt tydliga språk. Frölunda ångar på både i det inhemska ligaspelet och det internationella cupspelet, där man är klara för ännu en CHL-final efter slakt av motståndet i semin.

Skellefteå har visserligen fyra raka vinster, men har bara fem vinster på sina åtta senaste matcher. Fortfarande är det lite för mycket upp och ner för norrlänningarnas del, svårt att riktigt kunna lita på att de presterar. På bortaplan mot seriens klart starkaste lag lär det därför bli väldigt tufft. Göteborgarna har dessutom vunnit säsongens två första möten mellan lagen.

Jag spelar raka ettan till 1,80 @ William Hill.

  • Match: Frölunda – Skellefteå
  • Speltips: Frölunda (1)
  • Odds: 1,80 @ William Hill
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/1

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar