Skellefteå – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Skellefteå är erkända slutspelsexperter och kan avgöra denna kvartsfinal nu ikväll. Detta är något jag faktiskt tror att de kommer att misslyckas med. Någonting som emellertid talar starkt för Skellefteå är hemmastyrkan. Å andra sidan, förlust ikväll och situationen är omvänd. Känns som laget är lite väl stora favoriter. Skellefteå har inte presterat på samma nivå som tidigare säsonger.

Frölunda är alltjämt med i matchen. Lördagens match i Scandinavium slutade i en mycket bekväm och välförtjänt 4-1-seger för laget. Ikväll har man en måstematch återigen och som de levererade senast, kan de inte räknas bort här. Man bjöd stundtals på propagandahockey. Mycket fart och fläkt. Givetvis då med fördel av hemmais, men de borde kunna ta med den positiva känslan till Skellefteå Kraft Arena.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,82 @ betsafe.

  • Match: Skellefteå – Frölunda
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,82 @ betsafe
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/3

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar