Växjö – Linköping

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Växjö är återigen i form efter en längre negativ trend. Senast spelade laget derby och besegrade HV71 i Kinnarps Arena med 5-3. Växjö var det bättre laget matchen igenom och vann helt klart rättvist. Växjö är just nu stekheta med tretton mål framåt på sina två senaste matcher och laget återfinns på tredjeplatsen i tabellen. Laget har femtiofem poäng efter trettioen omgångar och är ett poäng före fyran Luleå. Växjö är oftast starka hemma i Vida Arena och har efter femton hemmamatcher tagit nio trepoängare och har totalt spelat ihop till tjugonio poäng. I lagets senaste hemmamatch kördes jumbon Karlskrona över med hela 8-1.

Linköping bröt sin två matchers segersvit efter mötet mot Luleå på bortaplan. Där ett bättre hemmalag spelade matchen kontrollerat och gav sina motståndare ingenting gratis. Matchen slutade till slut 3-1. Förlusten var Linköpings andra på dom fem senaste matcherna och förlusten skickade ner laget ett par placeringar i tabellen. Nu finner vi Linköping först på en sjätte plats med femtiotvå poäng efter trettioen omgångar.

Mitt spel blir en hemmaseger till 1,90 hos Nordicbet.

  • Match: Växjö – Linköping
  • Speltips: Växjö (1)
  • Odds: 1,90 @ Nordicbet
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 9/1, 16:00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!