Skellefteå – Linköping

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Skellefteå säkrade seriesegern för tredje säsongen på raken, genom att slå Leksand med 6-2. Man har hundratre poäng när det återstår fyra omgångar. I Skellefteå Kraft Arena har laget endast tappat poäng i fem av tjugosex hemmamatcher och har tagit tjugoen segrar.

Linköping har hittat storformen och kunde i förra omgången överträffa formstarka Växjö och vinna med 2-0 på hemmaplan och inkassera sin femte raka trepoängare. Femton poäng på dom fem senaste matcherna gör Linköping till seriens formstarkaste lag. Det imponerande spelet har gett Linköping chansen att kunna nå den andra placeringen i tabellen.

Ett Skellefteå som tränar inför det stundande slutspelet och har tunga avbräck till kvällens match. Det bör gynna Linköping som har en formidabel form med fem raka segrar och goda möjligheter att kriga till sig andra platsen. Men då kommer det behövas poäng från kvällens match. Det bör inte vara omöjligt när vi kikar på vad som talar för det. Linköping har nästan ett fullt lag och sina nordamerikaner öser in poäng och powerplay-spelet är livsfarligt. Inte blir det sämre när Linköping har vunnit tre matcher mot Skellefteå av sex möten och två av dessa segrar har kommit på just bortaplan. Med ett Linköping som har betydligt mer att spela om än Skellefteå som försöker sätta sitt spel inför slutspelet gynnar ett hungrigt bortaplan. Därav tror jag Linköping krigar till sig minst en pinne i kvällens match och spelar X2 till för höga 1,92 hos Nordicbet.

  • Match: Skellefteå – Linköping
  • Speltips: X2 
  • Odds: 1.92 @ Nordicbet
  • Insats: 2,5/5 units
  • Spelstopp: 27/2, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar