Linköping – Skellefteå

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Linköping gjorde verkligen en riktigt bra match nu senast och lyckades ta matchen till förlängning där de föll efter fem minuters spel. Segern var Skellefteås sjunde raka i årets slutspel och de har nu vunnit 31 av de 34 senaste slutspelsmatcherna. Så otroligt så man knappt tror det är sant, laget ska ha otroligt mycket beröm men samtidigt ett enormt underbetyg till resten av lagen i SHL. Inget lag i Sverige har tidigare vänt på ett 0-3-underläge i matcher och absolut inget talar för att Linköping gör det här.

Skellefteå var trots allt seriens bästa bortalag, har varit otroligt starka i slutspelet och nu senast lyckades de vinna trots att de inte spelade sin bästa ishockey. Frågan är om inte Linköpings sista hopp gick ur dem genom övertidsförlusten nu senast? Spelar raka tvåan.

  • Match: Linköping – Skellefteå
  • Speltips: Skellefteå (2)
  • Odds: 2,25 @ betway
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 3/4, 15:15

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar