Linköping – Skellefteå

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Linköping återfinns på förstaplats i svenska hockeyligan efter nio spelade matcher. Östgötarna öppnade säsongen väldigt starkt med 21 poäng redan. Det finns också många där ute som har underskattat laget inför den här säsongen. Med 29 gjorda mål på nio omgångar har Linköping fått ordentlig fart under sina skridskor och nu bådar det gott inför fortsättningen. Klubben känns också som ett offensivt starkt lag.

Skellefteå hittas på sista kvartsfinalplatsen, närmare bestämt sjätteplatsen. Nämnvärt att Skellefteå har fyra förluster på sina fem senaste matcher. Att då ta sig an ligans kanske allra mest formstarka lag för tillfället, är kanske inte dem mest optimala. Det måste sägas.  Skellefteå är ofta ett svårspelat lag och har ställt till det i ett par matcher under säsongen. Men samtidigt talar gästernas form sitt tydliga språk här.

Jag spelar på Linköping Draw No Bet till 1,78 @ betway.

  • Match: Linköping – Skellefteå
  • Spel: Linköping DnB
  • Odds: 1,78 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 14:00, 21/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!