Linköping – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dags för kvartsfinal i Champions Hockey League när Linköping tar emot Skellefteå.

Linköping har lämnat en framgångsrik novembermånad bakom sig och man är fortsatt starka i Saab Arena. Mot Djurgården tog man tre poäng på ett välförtjänt sätt, då siffrorna skrevs till 4-0. I och med detta tog LHC sin fjärde raka vinst och cementerade sin plats bland topp fyra i tabellen. LHC är inne i en bra period med bra självförtroende, framförallt på hemmaplan. Linköping är faktiskt efter Skellefteå det bästa laget på hemmaplan i serien. Av de senaste 10 spelade matcherna har man vunnit sju stycken.

Skellefteå kommer från en hemmaseger mot Växjö som blev en målfattig och tight historia. Växjö matchade Skellefteås intensitet bra men Erik Hanses har verkligen hittat formen och slutresultatet skrevs till 2-0. Skellefteå fortsätter vara starka som i vanlig ordning och toppar just nu tabellen. Man har vunnit de fyra av de senaste fem matcherna, precis som LHC. Däremot har man endast vunnit en av de senaste fem bortamatcherna och bara tre av de tio senaste.

På grund av Linköpings starka hemmasvit och Skellefteås sämre bortaspel, väljer jag att spela Linköping Draw No Bet till 1,88 @ Betway.

  • Match: Linköping – Skellefteå
  • Spel: Linköping (DnB)
  • Odds: 1,88 @ betway
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.05, 2/12

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar